Knudehus 49 Terasse

Knudehus 49

Er du lystfisker og bor her i sommerhuset er der nogle ting du bør vide. Du er lige nu kun 5 minutter fra noget af det bedste fiskeri i Danmark.

keyboard_arrow_right Knudehus 49

Pension Laksebo

Lejlighed på 30 kvm. og 15 kvm. Hytte, Beliggende i landlige omgivelser tæt på Limfjordens bedste fiskepladser og midt imellem STORÅEN OG KARUP Å.

Man sørger selv for morgenmad, men der kan aftales servering af morgenmad ved weekendophold.

keyboard_arrow_right Pension Laksebo på Facebook
Fjordvejen 3 III

Team Trutta Fishing Lodge

Et hus med plads til 4(-6) overnattende gæster. I skal selv medbringe dyne/hovedpude og lagen.

Huset har alt, hvad der skal bruges for at kunne lave mad, grille eller hvad der nu passer. Der er opvasker, der gør det nemt og behageligt. Skulle man uheldigvis have brug for at vaske tøj, er det også muligt. Der er et varmt bad. Der er TV og internet med Chromecast, hvis det bliver kedeligt.

Øvrige praktiske oplysninger fås ved booking.

keyboard_arrow_right Team Trutta Booking
plexus.JPG

Plexus - Din base for laksefiskeri i Storåen

Har du behov for overnatning, fællesskab, mad og drikke, dagligvarer og meget meget mere? Så har vi stedet, som kan fungere som din base for en eller flere dages lystfiskeri for dig og dine kammerater. Vi vil skabe et lystfiskermiljø som giver de bedste betingelser for en god oplevelse ved Storåen.

keyboard_arrow_right Plexus overnatning
mejdal Camping_2015.jpg

Mejdal Camping

Campingpladsen ligger i læ af omkransende træer lige ned til Vandkraftsøen og har gode faciliteter, bl.a. opvarmet svimmingpool, hoppepude, mooncars, legeplads med trampolin og bålplads. Ud over camping tilbydes udlejning af hytter.

keyboard_arrow_right Mejdal Camping
Bur-1.jpg

Naturlejrplads Bur Bro

Kanolejrplads Bur Bro. Fin plads lige ved åen, hvor der er mulighed for at overnatte i telt. Der er bord/bænk- sæt, vand og skraldespand på pladsen, men toilettet og brænde til bålet skal man lige hente på den anden side af vejen, hvor der er en lille sti.

keyboard_arrow_right Naturlejrplads Bur Bro
Naur-8.jpg

Naturlejrplads Naur

Kanolejrplads Naur. Pladsen ligger lige ned til Storå. 2 shelters til overnatning. bålplads og madpakkehus. Muldtoilet. Vand på pladsen i sommerhalvåret.

keyboard_arrow_right Naturlejrplads Naur
bænk-på-tvis-pladsen.jpg

Naturlejrplads Tvis Bro

Hvor Tvis Å løber ud i Storå finder man en af de lejrpladser, der er lavet til brug for åens kanosejlere. Den primitive lejrplads ligger i læ mellem træerne, hvor der er etableret shelters, borde/bænke og grillplads.

Pladsen er forbeholdt kanosejlere, men kan bruges af alle til en enkelt overnatning - Shelters kan ikke forudbestilles. På kanopladsen er opstillet et toilet. Fra udsigtspunktet ved lejrpladsen kan man se ud over Vandkraftsøen med Holstebro by i baggrunden.

keyboard_arrow_right Naturlejrplads Tvis Bro
plakatlaks.jpg

Visit Nordvestkysten

Holstebro Turistbureau i byens gamle rådhus har kun åbent i sommerferieperioden, hvor de kan hjælpe dig med de mange andre muligheder, der findes i Holstebro Kommune.

På nettet kan du finde overnatning her

keyboard_arrow_right Visit Nordvestkysten